Palstan käyttäjille

Kysymyksiä ja vastauksia keskosen kasvusta (vauvasta taaperoon) Neonatologi, erikoislääkäri Päivi Luukkainen (HYKS, Lasten ja nuorten sairaala) vastaa kysymyksiin loka-marraskuun vaihteessa 2007.

Kysy keskosen kasvusta ja kasvuun vaikuttavista seikoista. Kysymyksien on oltava ns. yleisellä tasolla koskien esim. ravitsemusta (rintamaito, energiatarve, vitamiinit, rasvat, sokerit, kivennäisaineet jne.), hoitojen vaikutusta kasvuun, kasvun seuranta jne. Muistathan mainita kysymyksesi yhteydessä lapsen syntymäraskausviikot, tärkeimmät kasvuun vaikuttavat seikat sekä nykyisen iän.
Moderaattorit yhdistelevät (samankaltaiset kysymykset) ja valitsevat kysymyksistä "paketin" Päiville. Vastaukset saadaan marraskuun aikana.

Lääkäri ei ota kantaa esim. jo aiemmin sairaalassa tapahtuneisiin tai hoidollisiin seikkoihin. Hän ei voi myöskään vastata tai ottaa kantaa yksittäisten lasten yksilöllisiin ongelmiin, jotka vaatisivat lapsen tapaamisen henkilökohtaisesti. Kaikki kysymykset ja vastaukset jäävät keskustelupalstalle avoimesti luettaviksi. Palsta on avoin myös rekisteröitymättömille käyttäjille.

Valvojat: nenah, rixupoxu86, Ylläpito

Vastaa Viestiin
Ylläpito
Site Admin
Viestit: 87
Liittynyt: 02 Marras 2005, 23:42
Viesti:

Palstan käyttäjille

Viesti Kirjoittaja Ylläpito » 22 Loka 2007, 16:31

Hei
olemme avanneet noin kahdeksi viikoksi Kysy kasvusta -palstan. Palstalla voi kysyä keskosen kasvusta n. 2 ikävuoteen saakka.
Neonatologi, erikoislääkäri Päivi Luukkainen (HYKS, Lasten ja nuorten sairaala) vastaa kysymyksiin marraskuussa 2007.

Tarkemmat ohjeet löydät palstan esittelytekstistä. Muista palstoista poiketan toimimme niin, että moderaattorit yhdistelevät (samankaltaiset kysymykset) ja valitsevat kysymyksistä "paketin" Päiville. Vastaukset saadaan marraskuun aikana.

HUOM! Jälleen kerran tämän palstan kysymykset ja vastaukset ovat myös rekisteröitymättömien luettavissa ja kommentoitavissa. Suljemme palstan marraskuun alussa ja liitämme vastaukset kysymyksiin Päivin kirjoitettua ne.

terveisin ylläpidosta Sari :D

Ylläpito
Site Admin
Viestit: 87
Liittynyt: 02 Marras 2005, 23:42
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ylläpito » 11 Marras 2007, 16:21

Hei
suljemme palstan tänään 11.11.2007.
Päivi Luukkaisen vastaukset ovat palstalla nähtävissä marraskuun lopulla.
Kiitos kysymyksistä!
terv. sari ylläpidosta

Ylläpito
Site Admin
Viestit: 87
Liittynyt: 02 Marras 2005, 23:42
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ylläpito » 25 Marras 2007, 23:41

Hei
kiitämme Päiviä tyhjentävistä vastauksista.
Kiitos myös hyvistä kysymyksistä! :D

terv. ylläpidosta sari

Vastaa Viestiin