Tiedoksi palstan käyttäjille!

TAYSin Lastenklinikan ravitsemussuunnittelijat Terttu Peltola ja Heli Aldén vastaavat 8.10. - 31.10.2007 välisenä aikana keskosten ravitsemukseen liittyviin kysymyksiin. Kysymyksiin vastataan n. kerran viikossa. Kysymykset käsitellään yleisellä tasolla. Kysymyksissä on hyvä tulla esille lapsen syntymäraskausviikot, nykyinen ikä ja mahdollisesti kasvutietoja. Huomioikaa, että sairaaloiden käytännöissä on eroja ja lapsen vanhempien on ensisijaisesti noudatettava lastaan hoitaneen ja kotiuttaneen sairaalan ohjeita. He tuntevat lapsesi tilanteen parhaiten.
Terttu ja Heli eivät ota kantaa vielä sairaalahoidossa olevien keskosten ravitsemukseen tai yksittäisten lasten yksilöllisiin ongelmiin, jotka vaatisivat lapsen tapaamisen ja perehtymisen lapsen historiaan. He eivät myöskään voi ottaa kantaa jo aiemmin esim. sairaalassa tapahtuneisiin hoidollisiin seikkoihin.
(HUOM! viikolla 42 Terttu ja Heli lomailevat, joten vastauksia voi joutua odottamaan vähän pidempään.) Palsta lukitaan 31.10.2007. Kaikki kysymykset ja vastaukset jäävät keskustelupalstalla avoimesti luettaviksi. Palsta on avoin myös rekisteröitymättömille käyttäjille.

Valvoja: Ylläpito

Vastaa Viestiin
Ylläpito
Site Admin
Viestit: 87
Liittynyt: 02 Marras 2005, 23:42
Viesti:

Tiedoksi palstan käyttäjille!

Viesti Kirjoittaja Ylläpito » 05 Loka 2007, 11:46

Hei
Tällä palstalla voit kysyä keskosten ravitsemuksesta.
Terttu ja Heli tietävät, milloin voit aloittaa liharuoat, onko esim. BPD-keskosien ruokavaliossa jotain erityistä, paljonko vauvan pitäisi juoda maitoa päivässä keskimäärin jne. :)

TAYSin Lastenklinikan ravitsemussuunnittelijat Terttu Peltola ja Heli Aldén vastaavat 8.10. - 31.10.2007 välisenä aikana kysymyksiin n. kerran viikossa. Viikolla 42 Terttu ja Heli lomailevat, joten vastauksia voi joutua odottamaan vähän pidempään.
Palsta lukitaan 31.10.2007. Huomioi, että kaikki kysymykset ja vastaukset jäävät keskustelupalstalla avoimesti luettaviksi myös rekisteröimättömille lukijoille.

terveisin Sari ylläpidosta

Vastaa Viestiin