OHJEITA JA TIETOA tämän palstan käyttöön!

TAYSissa vuodesta 1987 Lastenklinikalla, fysiatrian osastolla toiminut fysioterapeutti Ritva-Liisa Seppänen vastaa 2.1. - 31.1.2007 välisenä aikana keskosten liikunnan kehitykseen liittyviin kysymyksiin. Ritva-Liisa on työskennellyt lasten neurologisella osastolla ja on nyt fysioterapeuttina vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla.
Hän ei voi vastata tai ottaa kantaa yksittäisten lasten yksilöllisiin ongelmiin, jotka vaatisivat lapsen tapaamisen henkilökohtaisesti.
Palsta lukitaan 1.2.2007 ja kaikki kysymykset ja vastaukset jäävät keskustelupalstalla avoimesti luettaviksi. Palsta on avoin myös rekisteröitymättömille käyttäjille.

Valvoja: Ylläpito

Vastaa Viestiin
Ylläpito
Site Admin
Viestit: 87
Liittynyt: 02 Marras 2005, 23:42
Viesti:

OHJEITA JA TIETOA tämän palstan käyttöön!

Viesti Kirjoittaja Ylläpito » 18 Joulu 2006, 15:19

TAYSin fysioterapeutti Ritva-Liisa Seppänen vastaa tällä palstalla (älä lähetä yksityisviestejä) keskosten liikunnan kehitykseen ja lapsen käsittelyyn liittyviin kysymyksiin. Voit kysellä esim. asentohoidosta, varvistamisesta, heijasteista, kantamisesta, vauvajumpasta jne.

Palsta on avoin 2.1. - 31.1.2007 välisenä ajankohtana. Ritva-Liisa vastailee kysymyksiin muutaman kerran viikossa.

HUOM! Tällä palstalle ei oteta kantaa esim. jo aiemmin sairaalassa tapahtuneisiin hoidollisiin seikkoihin. Eri sairaanhoitopiireissä voi olla erilaisia käytäntöjä ja vanhempien on syytä noudattaa juuri heille profiloituja ohjeita esim. sairaalassa oloaikana.
Palsta on avoin myös rekisteröitymättömille käyttäjille.

Palsta lukitaan 1.2.2007 ja kaikki kysymykset ja vastaukset jäävät keskustelupalstalle avoimesti luettaviksi.

terveisin Sari Kevyestä

Vastaa Viestiin