Flunssat ja päivähoito jatkoa

Lastentautien ja lasten infektiosairauksien erikoislääkäri Matti Korppi vastaa tällä palstalla keskosten infektioita koskeviin kysymyksiin 2.10.- 29.10.2006 välisenä ajankohtana muutaman kerran viikossa. Voit lähettää kysymyksesi koskien esim. RS-virusta, rotaa tai syksyn flunssia. Voit myös kysyä infektioastmasta sekä infektioiden ehkäisystä.

Tällä palstalle ei oteta kantaa esim. jo aiemmin sairaalassa tapahtuneisiin sairastumisiin tai hoidollisiin seikkoihin.
Palsta on avoin myös rekisteröitymättömille käyttäjille. Palsta lukitaan 30.10.2006 ja kaikki kysymykset ja vastaukset jäävät keskustelupalstalle luettaviksi.

Valvoja: Ylläpito

Vastaa Viestiin
Vieras

Flunssat ja päivähoito jatkoa

Viesti Kirjoittaja Vieras » 28 Loka 2006, 14:27

Annamme Eetulle spiralla ventolinea tarvittaessa flunssan aikana, mutta lääkkeen anto on kyllä useimmiten melkoista taistelua. Kannattaako siis edes yrittää antaa lääkettä babyhalerilla? Sehän on ymmärtääkseni hiukan kevyempi hoito kuin spira. Spira on meillä aina ollut käytössä vain tilapäisesti, mutta jos se vaikuttaa levottomuuteen ja liikkumiseen, niin toki mieluummin käytämme kevyempää hoitoa. Poika on erittäin vilkas ja touhuava tapaus.

Kiitos vastauksesta!
t. Eetun äiti

korppi

Laitteet

Viesti Kirjoittaja korppi » 28 Loka 2006, 21:32

Kannattaa kokeilla, olisiko Babyhaler helpommin otettava. Jos näitä laitteita käyttää harvakseltaan, lapsi ei oikein totu niihin, ja mikstuura on myös ok vaihtoehto.
Jos lapsella on pysyvä kortisoni, ja avaava lääke tarvittaessa, se menee parermmin, koska laitetta harjoitellaan joka päivä.
Levottomuus johtuu lääkkeestä, ei laitteesta.

Vastaa Viestiin