Kysy kasvusta

Kysymyksiä ja vastauksia keskosen kasvusta (vauvasta taaperoon) Neonatologi, erikoislääkäri Päivi Luukkainen (HYKS, Lasten ja nuorten sairaala) vastaa kysymyksiin loka-marraskuun vaihteessa 2007.

Kysy keskosen kasvusta ja kasvuun vaikuttavista seikoista. Kysymyksien on oltava ns. yleisellä tasolla koskien esim. ravitsemusta (rintamaito, energiatarve, vitamiinit, rasvat, sokerit, kivennäisaineet jne.), hoitojen vaikutusta kasvuun, kasvun seuranta jne. Muistathan mainita kysymyksesi yhteydessä lapsen syntymäraskausviikot, tärkeimmät kasvuun vaikuttavat seikat sekä nykyisen iän.
Moderaattorit yhdistelevät (samankaltaiset kysymykset) ja valitsevat kysymyksistä "paketin" Päiville. Vastaukset saadaan marraskuun aikana.

Lääkäri ei ota kantaa esim. jo aiemmin sairaalassa tapahtuneisiin tai hoidollisiin seikkoihin. Hän ei voi myöskään vastata tai ottaa kantaa yksittäisten lasten yksilöllisiin ongelmiin, jotka vaatisivat lapsen tapaamisen henkilökohtaisesti. Kaikki kysymykset ja vastaukset jäävät keskustelupalstalle avoimesti luettaviksi. Palsta on avoin myös rekisteröitymättömille käyttäjille.

Valvojat: nenah, rixupoxu86, Ylläpito

Uusi Aihe
  • Aiheet
    Vastaukset
    Luettu
    Uusin viesti
Uusi Aihe

Keskustelualueen oikeudet

Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja